Τα bots υπήρχαν στο League από την αρχή, με μικρές αναβαθμίσεις στους champions μέχρι το 2014, όταν επανασχεδιάστηκαν όλα τα υπάρχοντα bots. Ακόμα και με αυτή την επανασχεδίαση, τα οποία αποτελούσαν ένα μικρό υποσύνολο των διαθέσιμων champions εκείνη την εποχή.

Το νέο update του League of Legends για την επανασχεδίαση των Co-Op Bot προσθέτει περισσότερη νοημοσύνη και βελτιωμένη στρατηγική. Με την αναβαθμισμένη AI, οι Co-Op Bot θα αναπτύσσουν καλύτερες στρατηγικές, θα επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά και θα αποφεύγουν περισσότερο τα λάθη. Αυτό θα κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό για τους παίκτες, επιτρέποντάς τους να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι και να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους αντιπάλους στις online αναμετρήσεις.

Το Co-op vs. AI θα αναβαθμιστεί σημαντικά με στόχο να μοιάζει περισσότερο με έναν κανονικό αγώνα League of Legends. Οι μεγάλοι στόχοι είναι ότι τα bots θα κάνουν πράγματα όπως jungle, gank και να σκοτώνουν δράκους. Ο μεγάλος στόχος είναι ότι τα ρομπότ θα μπορούν να αντιδράσουν και να μάθουν από τις αλλαγές στο metagame.

Your email address will not be published. Required fields are marked *