Στις 19 Φεβρουαρίου 2023, ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Shonen Jump News έδειξε ότι το Hunter x Hunter μπορεί να μην ξαναγίνει σε σειρά. Ο λογαριασμός ανέφερε ότι το μάνγκα του Yoshihiro Togashi είναι πλέον καταχωρημένο στο archive section του περιοδικού Weekly Shonen Jump, μαζί με άλλες σειρές που έχουν τελειώσει ή ακυρωθεί.

Ως αποτέλεσμα, το tweet έκανε το fandom να γίνει έξαλλο στο διαδίκτυο. Ενώ φαίνεται ότι η διακοπή μετά το κεφάλαιο 400 θα συνεχιστεί για πάντα, πολλοί θαυμαστές υπέθεσαν ότι δεν υπάρχει ελπίδα επιστροφής της σειράς προς το παρόν


Το Hunter x Hunter είναι μια δημοφιλής σειρά manga που γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από τον Yoshihiro Togashi. Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι ονόματι Gon Freecss, το οποίο ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του, που πίστευε ότι ήταν νεκρός, είναι στην πραγματικότητα ένας διάσημος “Hunter” – ένα επίλεκτο μέλος της κοινωνίας με ειδικές ικανότητες και προνόμια.

Αποφασισμένος να βρει τον πατέρα του, ο Γκον ξεκινά να γίνει και ο ίδιος Hunter, ένα επικίνδυνο και απαιτητικό επάγγελμα. Στην πορεία συναντά άλλους επίδοξους Hunters, όπως τον ικανό δολοφόνο Killua, τον μέλλοντα γιατρό Leorio και τον ταλαντούχο Kurapika.

Μαζί, περιπλανώνται στον επικίνδυνο κόσμο των Hunters, αντιμετωπίζοντας ποικίλες προκλήσεις, όπως η μάχη με επικίνδυνα θηρία, η περιήγηση σε πολύπλοκα πολιτικά τοπία και η συμμετοχή σε έντονες μάχες με άλλους Hunters.

Η σειρά εξερευνά θέματα φιλίας, προσωπικής ανάπτυξης και τη φύση της δύναμης, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει έντονες σκηνές δράσης και περίπλοκη οικοδόμηση του κόσμου. Έχει γίνει ένα αγαπημένο και επιδραστικό manga, εμπνέοντας πολυάριθμα adaptations, spin-offs και merchandise.

 

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *