Το Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023, ενώ το Wolverine θα ακολουθήσει το φθινόπωρο του 2024. Η Insomniac δουλεύει σκληρά, αλλά έχει ακόμα περισσότερα στο μανίκι της με ένα triple-A παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί, όπως επιβεβαίωσε η διευθύντρια του  project Erin Eberhardt.

Υπάρχουν ήδη μερικές ενδείξεις για το τι μπορεί να είναι αυτό το παιχνίδι – ο ηθοποιός του Venom, Tony Todd, έγραψε στο Twitter τον Φεβρουάριο: “Μόλις έκλεισα άλλο ένα σημαντικό voiceover, ξέρετε για ποιον χαρακτήρα…”, το οποίο πολλοί εξέλαβαν ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως   Venom. Είπε επίσης στο San Diego Comic-Con ότι έχει στα σκαριά άλλο ένα project, που ευθυγραμμίζεται με το tweet του. Με την Insomniac να επιβεβαιώνει ότι έχει ένα τρίτο παιχνίδι υπό ανάπτυξη, ένα spin-off του Venom μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Τουλάχιστον, αυτό πιστεύουν οι fans, καθώς πολλοί γρήγορα εξέλαβαν την είδηση ότι η Insomniac εργάζεται σε ένα άλλο spin-off του Spider-Man, παρόμοιας εμβέλειας με το Miles Morales. Αυτό θα εξηγούσε πώς το στούντιο καταπιάνεται με τρία παιχνίδια ταυτόχρονα, αφού μόλις κυκλοφόρησε δύο παιχνίδια Spider-Man, ένα remaster και το Ratchet & Clank: Rift Apart. Ωστόσο, με βάση μια προηγούμενη αγγελία εργασίας και τα διαπιστευτήρια του Eberhardt, είναι πιθανό αυτό το μη ανακοινωμένο παιχνίδι να είναι ένα multiplayer project για και όχι ένα spin-off του Venom.

Πριν η Eberhardt ενταχθεί στην Insomniac το 2021, ήταν στην Blizzard για σχεδόν τέσσερα χρόνια ως ανώτερος διευθυντής έργων esports και επικεφαλής διευθυντής  σε διάφορα projects, συγκεκριμένα για τα World of Warcraft και Hearthstone. Είναι πιθανό να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνογνωσία για το νέο της project στην Insomniac, κάτι που υποστηρίζεται από την περσινή αγγελία εργασίας για καλλιτεχνικό διευθυντή.

Ζητούσε κάποιον που θα μπορούσε να “δημιουργήσει styling guides για διάφορες πτυχές της παραγωγής και να μπορεί να λογοδοτήσει για την καλλιτεχνική διεύθυνση σε ένα περιβάλλον multiplayer.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται για το Sunset Overdrive 2, το Ratchet & Clank, ένα spin-off του Rivet and Kit, το Resistance ή ένα spin-off του Venom. Ωστόσο, δεν ξέρουμε αν το παιχνίδι της Eberhardt και αυτή η αγγελία εργασίας για multiplayer συνδέονται – δεδομένης της προηγούμενης δουλειάς της, είναι εξαιρετικά πιθανό – αλλά μέχρι η Insomniac να ανακοινώσει κάτι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγ0υριά. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι σαφές ότι οι fans θέλουν να παίξουν ως Venom, είτε πρόκειται για ένα απόσπασμα στο Spider-Man 2 είτε για το δικό του ολοκληρωμένο παιχνίδι.

About author
mm

Konstantinos Tiggos

"Yeah Mr. White! Yeah science!"

Your email address will not be published. Required fields are marked *