Μπορείτε πλέον να παίξετε το The Legend of Zelda: Breath of The Wild ONLINE με τους φίλους σας χάρη στους modders που προσέλαβε ο content creator PointCrow.

> Vernazza Supersοft Vento: Νικητής Giveaway @antrasstigmh

> Razer DeathAdder V3: Νικητής Giveaway

Αυτό το mod βρίσκεται στα σκαριά σχεδόν δύο χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2021, ο PointCrow δημοσίευσε στο Twitter ότι ήθελε κάποιος να δημιουργήσει αυτό το mod και προσέφερε “10.000 δολάρια αμοιβή” σε όποιον το δημιουργήσει.

Στις 4 Απριλίου 2023, το mod κυκλοφόρησε επίσημα. Το mod σας επιτρέπει να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι με τους φίλους σας αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε PVP για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Για να κατεβάσετε το mod, θα πρέπει να συνδεθείτε στον Discord server του PointCrow και να κάνετε κλικ στο -Mod-Downloads, το οποίο σας οδηγεί σε ένα Google Doc που εξηγεί πώς να το εγκαταστήσετε.

Ωστόσο, ο PointCrow ανακοίνωσε ότι το κανάλι του στο YouTube χτυπήθηκε από την Nintendo για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του mod.

“Απίστευτα απογοητευμένος που η Nintendo αποφάσισε να μπλοκάρει τα βίντεό μου για το Breath of the Wild”, αναφέρει το tweet. “Είναι η αγάπη για την κοινότητα και η καινοτομία που φέρνουμε σε αυτήν που την κράτησε ζωντανή & έφερε νέους ανθρώπους να αγαπήσουν τη σειρά Zelda. Ελπίζω να ανακαλέσετε την απόφασή σας σύντομα”

About author
mm

Your email address will not be published. Required fields are marked *