Η Marvel δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο για την επερχόμενη σειρά της Disney+ Secret Invasion, το οποίο μοιράζεται μια χούφτα νέα αποσπάσματα και υπόσχεται ένα τεταμένο ” spy versus spy” θρίλερ.

Λίγα λόγια από το cast της ταινίας

“Ο Nick επιστρέφει έχοντας χάσει όποια δύναμη είχε πριν”, δήλωσε ο Samuel L. Jackson. “Έτσι προσπαθούμε να λύσουμε τα πράγματα χωρίς να είμαστε πολύ υπεράνθρωποι”. Η Cobie Smulders πρόσθεσε σε αυτό λέγοντας: “Θα μπούμε στον κόσμο του Nick Fury που είναι πολύ κατάσκοπος εναντίον κατασκόπου”.

Ο ηθοποιός του Talos, Ben Mendelsohn, αναφέρθηκε επίσης στην πιο προσγειωμένη προσέγγιση του Secret Invasion, λέγοντας ότι “το είδος της σκληρότητας, οι τοποθεσίες, ο τρόπος που αισθάνεται και ο τρόπος που είναι γραμμένο” σίγουρα το κάνουν περισσότερο θρίλερ παρά superhero ταινία.

Το Secret Invasion βρίσκεται μόλις ένα μήνα μακριά, καθώς κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα πλήρες τρέιλερ, το οποίο έδειχνε την επιστροφή του Fury στη γη για “μια τελευταία μάχη”.

About author
mm

Your email address will not be published. Required fields are marked *