Η δημοφιλής streamer του Twitch (πλέον Kick) Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa αποκάλυψε γιατί θα ήταν εντάξει με τα μελλοντικά παιδιά της να ενταχθούν στο OnlyFans.

Η Amouranth έχει κάνει θραύση από το OnlyFans όλα αυτά τα χρόνια, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια κάθε μήνα και μάλιστα ακόμη και μια περιουσία….ενώ κοιμάται στο stream. Έχει χρησιμοποιήσει την περιουσία της για να επενδύσει σε πολυάριθμα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων πολλών βενζινάδικων, εταιρειών όπως η Activision-Blizzard, και έχει δημιουργήσει ακόμη και το δικό της AI chatbot.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast The Iced Coffee Hour, η Amouranth ρωτήθηκε για την ιδέα να συμμετάσχει η μελλοντική της κόρη στην πλατφόρμα ενηλίκων και δεν δίστασε να εξαπολύσει την ηχηρή υποστήριξή της. Η ίδια δήλωσε ότι “σίγουρα θα αισθανόταν άνετα” με την κόρη της να κάνει περιεχόμενο στο OnlyFans και παρέθεσε μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους.

“Μπορεί να το κάνει από την άνεση του σπιτιού της, δεν χρειάζεται να βγαίνει έξω και να βάζει τον εαυτό της σε περίεργες καταστάσεις, για να προσπαθήσει να βγάλει χρήματα”, εξήγησε η σταρ του Kick.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *