Ανακοινώθηκε από την Nintendo ότι η τριλογία Batman: Arkham θα κυκλοφορήσει στο switch αυτό το φθινόπωρο. Η αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια του Nintendo Direct όπου φάνηκε το ολοκαίνουργιο trailer της θρυλικής τριλογίας του σκοτεινού ιππότη. Αυτές οι εκδόσεις θα έχουν όλο το περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία ως μία ολοκληρωμένη συλλογή, που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θα χρειάζεται να αγοράζουν ξεχωριστά DLC.

Η τριλογία Batman: Arkham είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών που επικεντρώνονται στις περιπέτειες του σούπερ ήρωα Batman στην Gotham City. Η σειρά περιλαμβάνει τα παιχνίδια Batman: Arkham Asylum (2009), Batman: Arkham City (2011) και Batman: Arkham Knight (2015). Η τριλογία περιλαμβάνει συναρπαστική δράση, μυστήριο, εξερεύνηση και αξέχαστες στιγμές για τους φαν του Batman. Κάθε παιχνίδι προσφέρει μια συναρπαστική ιστορία και μια ευρύτατη γκάμα από εχθρούς, γρίφους και επικές μάχες, ενώ παράλληλα εξερευνεί την ψυχολογία και την εσωτερική ζωή του Batman.

Η τριλογία αναπτύσσεται για το Nintendo Switch από το στούντιο Turn Me Up Games, γνωστό για το βραβευμένο It Takes Two, το διαδικτυακό RPG Wayfinder και τα Tony Hawk Pro Skater 1 & 2. Όμως, δεν υπάρχει ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *