Ο Turner “Tfue” Tenney, πρώην Fortnite pro και πρώην μέλος της Faze Clan ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το livestreaming σε ηλικία 25 ετών.

Ο Tfue δημιουργεί περιεχόμενο στο διαδίκτυο από τον Μάιο του 2014, ανεβάζοντας αρχικά βίντεο στο Youtube και αργότερα επεκτάθηκε και στο Twitch κάνοντας livestreaming. Μάζεψε εκατομμύρια φανς και στις δύο πλατφόρμες, ενώ κατάφερε να υπογράψει και συμβόλαιο με την Faze Clan τον Απρίλιο του 2018. Αυτή η συνεργασία δεν κράτησε και για πάρα πολύ αφού ο Tfue μήνυσε την Faze Clan τον Μάιο του 2019 για μια διαφωνία συμβολαίου που είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι και των δύο μερών. Παρά αυτό το γεγονός και τη χρήση ρατσιστικών προσβολών μερικές φορές κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο Twitch, ο Tfue έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Fortnite δίπλα στον Ninja.

Ωστόσο, φαίνεται να εγκαταλείπει αυτήν την καριέρα. Σε ένα 40λεπτο βίντεο στο YouTube, ο Tfue εξιστορεί την άνοδό της φήμης του μέσω του Fortnite και του PUBG. Αναφέρθηκε στο πώς αρχικά δεν του άρεσε το Fortnite όταν κυκλοφόρησε, επειδή το θεωρούσε “παιδικό παιχνίδι”. Είπε ότι ένιωσε παγιδευμένος από την ατελείωτη προσπάθεια για να δημιουργήσει υλικό, λέγοντας ότι το streaming “έξι με οκτώ ώρες την ημέρα” έχει γίνει κουραστικό.

Μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι streamers έχουν συχνά διαμαρτυρηθεί για τις πολλές ώρες που χρειάζονται για να φτάσουν σε συνεργασία με το Twitch ώστε να έχουν κάποια παραπάνω προνόμια. Ορισμένοι streamers, όπως ο Hasan “Hasanabi” Piker, κάνουν stream τουλάχιστον κάποιες εκατοντάδες ώρες την εβδομάδα ώστε να διατηρήσουν τους οπαδούς τους και την αναγνώρισή τους στο Twitch. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετοί streamers μπορεί να αισθάνονται εξαντλημένοι. Και φαίνεται ότι η καριέρα του Tfue είναι η πιο πρόσφατη προς αποχώρηση.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *