Video Games

Ένα νέο σημαντικό χαρακτηριστικό άλλου παιχνιδιού μπαίνει στο PUBG

Τα battle royales έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την αρχική κυκλοφορία του PUBG το 2017, με κάθε νέα έκδοση να προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του για να εξαλείψει τα σημεία που πονάνε στο είδος. Το να πεθαίνεις στο ομαδικό παιχνίδι ήταν πάντα μια σχεδιαστική πρόκληση: ενώ έχει πλάκα να επευφημείς τους φίλους σου από το περιθώριο, εσύ θα μείνεις να κουνάς τα δάχτυλα των χεριών σου, ενώ εκείνοι τρέχουν, πυροβολούν και ψάχνουν.

Το Apex Legends αντιμετώπισε αυτό το ευαίσθητο σημείο μέσω ενός respawn beacon και το PUBG ακολουθεί το παράδειγμά του στην ενημέρωση 23.2. Τα κιβώτια θανάτου -κουτιά που πέφτουν μετά το θάνατο- θα περιέχουν πλέον Blue Chips στους χάρτες Erangel, Miramar και Deston.

Μόλις πάρετε ένα Blue Chip, θα πρέπει είτε να το μεταφέρετε σε έναν πύργο Blue Chip – generator που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλο το χάρτη – είτε να χρησιμοποιήσετε έναν πομπό Blue Chip, τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό διαρκεί 10 δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα είστε εντελώς ακίνητοι και ευάλωτοι.

Δεν υπάρχει μυστικός τρόπος για να το κάνετε αυτό: τόσο ο πύργος όσο και ο πομπός παράγουν έναν δυνατό θόρυβο που θα αφήσει τους εχθρούς σας να καταλάβουν ότι προσπαθείτε να αναπληρώσετε τις ελπίδες σας για νίκη. Η ιδέα είναι να διατηρηθεί ο αντίκτυπος του θανάτου, που είναι ο πυρήνας της εμπειρίας battle royale, ενώ παράλληλα να παρέχεται μια ελπίδα για τους μοναχικούς επιζώντες.

Το σύστημα έχει μερικούς άλλους περιορισμούς. Πρώτον, το σύστημα Blue Chip περιορίζεται σε μεγαλύτερους χάρτες, καθώς έχει σχεδιαστεί για να περιορίσει τους απογοητευτικούς πρώιμους θανάτους σε παιχνίδια μεγαλύτερης διάρκειας. Επίσης, καθίσταται μη διαθέσιμο μετά τη φάση 7, οπότε δεν θα υπάρχουν αιφνιδιαστικές αναπτύξεις που θα καταστρέφουν τα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Επιπλέον, δεν πρόκειται για άμεση ανάσταση, θα πρέπει να περιμένετε να εμφανιστούν οι φίλοι σας στην αρχή μιας νέας φάσης.

 

 width=

Αυτό δεν είναι το πρώτο σύστημα επιστροφής που επιχειρεί το PUBG. Το Comeback BR, που εισήχθη στην ενημέρωση 12.2, είναι ένα σύστημα που αφορά συγκεκριμένο χάρτη και ρίχνει τους παίκτες σε μια δεύτερη αρένα για να παλέψουν ξανά για τη ζωή τους, αρκεί να μπορέσουν να μονομαχήσουν για αρκετή ώρα. Θα εξακολουθεί να υπάρχει και σε αυτή την ενημέρωση, απλά θα περιορίζεται σε μικρότερους χάρτες σύμφωνα με τη δήλωση του dev: “Αλλά γιατί να το περιορίσουμε στο Erangel, το Miramar και το Deston; Οι μικρότεροι χάρτες έχουν μικρότερους χρόνους παιχνιδιού, καθιστώντας ταχύτερη την έναρξη ενός νέου παιχνιδιού μετά το θάνατο. Και αποφασίσαμε να προσθέσουμε το σύστημα ανάκλησης αποκλειστικά σε χάρτες χωρίς το υπάρχον Comeback BR“.

Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα εικονίδιο χάρτη για τα οχήματα που εξήλθαν πρόσφατα, ενημερώσεις για τον μηχανισμό Down But Not Out και ένα πολυαναμενόμενο σύστημα clan με το δικό του σύστημα εξέλιξης και ανταμοιβές. Η ενημέρωση 23.2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16/17 Μαΐου για PC και στις 24/25 Μαΐου στις κονσόλες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss the News, Samurai!

Εγγράψου στο Newsletter του ggunews.gr για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα καυτά νέα στον κόσμο του Internet και της τεχνολογίας!
Newsletter