Το επερχόμενο remake του Star Wars: Knights of the Old Republic βρίσκεται σε επ’ αόριστον αναμονή μετά τις πρόσφατες απολύσεις δύο βασικών director.

Γνωστή κυρίως για την ανάπτυξη ports, η Aspyr Media ανακοίνωσε την πλήρη επανέκδοση του Star Wars: Knights of the Old Republic στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του PlayStation 5 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αλλά από τότε, το έργο φέρεται να έχει συναντήσει περισσότερα από μερικά εμπόδια στο δρόμο. Παρά τον εσωτερικό ενθουσιασμό που ακολούθησε η ηγεσία της Aspyr δήλωσε στο προσωπικό ότι το έργο δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Μια εβδομάδα αργότερα, ο design director Brad Prince και ο art director Jason Minor απολύθηκαν. Ο Minor το επιβεβαίωσε μέσω του LinkedIn τον περασμένο μήνα, αλλά δεν έδωσε κανένα λόγο για την αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πηγές του Bloomberg, οι επικεφαλής των στούντιο πραγματοποίησαν μια σειρά συναντήσεων κατά τη διάρκεια του Ιουλίου για να συζητήσουν την κατάσταση του παιχνιδιού, λέγοντας στους υπαλλήλους ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να διακοπεί καθώς η εταιρεία αναζητούσε περισσότερo εργατικό δυναμικό. Και ενώ, από νωρίς, η Aspyr είπε στους συνεργάτες της ότι το remake του Knights of the Old Republic είχε ως στόχο την κυκλοφορία του στα τέλη του 2022, οι developers λένε τώρα ότι το μακρινό 2025 είναι πιο ρεαλιστικό.

Πηγή: Κotaku

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *