Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα το επικείμενο live-action adaptation για το πολυαγαπημένο anime του 1992 “Yu Yu Hakusho”. Η σειρά ακολουθεί ένα νεαρό αλήτη, τον Yusuke, ο οποίος χάνει τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει ένα παιδί από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Μη έχοντας έτοιμη θέση γι’αυτόν στον παράδεισο ή στην κόλαση, τα πνεύματα του κάτω κόσμου του δίνουν την ευκαιρία να επιστρέψει στη ζωή, με αντάλλαγμα να διερευνά υποθέσεις παραφυσικής δραστηριότητας στον κόσμο των ζωντανών.

Πολλοί φαν του anime αναρωτιούνται εάν το Netflix θα καταφέρει να παραδώσει ένα αποδεκτά καλό adaption της σειράς, μίας και οι περισσότερες προσπάθειες της δημοφιλούς πλατφόρμας να το κάνει για άλλα anime (Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Death Note) κατέληξαν – σύμφωνα με τους περισσότερους – σε παταγώδεις αποτυχίες.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον Δεκέμβριο του 2023, και θα πρωταγωνιστεί ο Takumi Kitamura, ο οποίος παίζει και τον ρόλο του Hanagaki Takemichi στο live-action adaption του Tokyo Revengers.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *