Ο επίσημος ιστότοπος για το anime της isekai σειράς light novel του Kei AzumiTsukimichi -Moonlit Fantasy-” (“Tsuki ga Michibiku Isekai Douchu“) παρουσίασε ένα νέο teaser trailer και ένα teaser visual για τη δεύτερη σεζόν του anime. Το τρέιλερ αποκαλύπτει την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν τον Ιανουάριο του 2024 και αποκαλύπτει ότι το J.C. Staff θα αναλάβει το animation της δεύτερης σεζόν (αντικαθιστώντας τον C2C). To anime θα προβληθεί για δύο συνεχόμενες σεζόν.

Οι Natsuki Hanae (Ken Kaneki – Tokyo Ghoul), Ayane Sakura (Yotsuba Nakano – The Quintessential Quintuplets), Akari Kitou (Suzune Horikita – Classroom of the Elite) και Kenjiro Tsuda (Kento Nanami – Jujutsu Kaisen) επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Makoto Misumi, Tomoe, Mio και Shiki. Ο Shinji Ishihira (Fairy Tail) επιστρέφει ως σκηνοθέτης, με τον Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil) να είναι και πάλι υπεύθυνος για τη σύνθεση της σειράς. Ο Yukie Suzuki (Fight League: Gear Gadget Generators) σχεδιάζει και πάλι τα σχέδια των χαρακτήρων. Ο Yasuharu Takanashi (Fairy Tail) συνθέτει και πάλι τη μουσική.

Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2021. Ο Azumi παρουσίασε το μυθιστόρημα στον επίσημο ιστότοπο το 2012 και ο Kotora Kino άρχισε να κυκλοφορεί μια διασκευή manga το 2016. Η σύνοψη της ιστορίας έχει ως εξής:

Ο Makoto Misumi είναι ένας συνηθισμένος μαθητής λυκείου που ζει μια συνηθισμένη ζωή, αλλά ξαφνικά καλείται στον άλλο κόσμο για να γίνει “ήρωας”. Η θεά του άλλου κόσμου, όμως, τον προσβάλλει επειδή είναι διαφορετικός και του αφαιρεί τον τίτλο του “ήρωα”, πριν τον πετάξει στην ερημιά στην άκρη του κόσμου. Καθώς περιπλανιέται στην έρημο, ο Makoto συναντά δράκους, αράχνες, ορκ, νάνους και κάθε είδους μη ανθρώπινης φυλής. Επειδή ο Makoto προέρχεται από έναν διαφορετικό κόσμο, είναι σε θέση να απελευθερώσει αφάνταστες μαγικές δυνάμεις και ικανότητες μάχης. Αλλά πώς ακριβώς θα χειριστεί τις συναντήσεις του με τα διάφορα είδη και θα επιβιώσει στο νέο του περιβάλλον; Σε αυτή τη σειρά φαντασίας, ο Makoto προσπαθεί να μετατρέψει τον άλλο κόσμο σε ένα καλύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι και οι θεοί του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Your email address will not be published. Required fields are marked *