Το PUBG MOBILE πρόκειται να ξεκινήσει μια συνεργασία με το Dragon Ball Super στις 13 Ιουλίου. Νέα modes, αντικείμενα, οχήματα, περιοχές και πολλά άλλα είναι στο δρόμο ως μέρος της συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να εγκαταλείψετε τα παραδοσιακά όπλα για να ενσαρκώσετε τους Goku, Vegeta, Frieza, Piccolo και Ultimate Gohan.

Aύτο είναι το trailer:

Αναλαμβάνοντας το ρόλο των χαρακτήρων του Dragon Ball Super θα φέρουν τις μοναδικές τους κινήσεις τους στην αρένα του battle royale. Το πρώτο από τα δύο ειδικά modes που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τη συνεργασία θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει στοιχεία Dragon Ball αναμεμειγμένα με το κλασικό gameplay του PUBG MOBILE. Συλλέξτε επτά Dragon Balls και καλέστε τον Shenron για να κάνετε μια ευχή στον βωμό Shenron Summoning Altar για μια γρήγορη δόση από buffs στο παιχνίδι, καθώς πολεμάτε στις νέες θεματικές περιοχές Erangel, Livik και Sanhok που φιλοξενούν σημεία όπως τα Dragon Ball Village, Tenkaichi Budokai, Kame House και Karin Tower.

Dragon Ball Collab Brings Goku and Vegeta to PUBG Mobile on July 13 - Siliconera

Το δεύτερο Dragon Ball Super mode προχωράει ακόμα περισσότερο δίνοντας στα παραδοσιακά πεδία μάχης ένα animated art style, και εδώ είναι που θα μπορείτε να μπείτε στις στολές των εμβληματικών χαρακτήρων σε μια προσπάθεια να είστε ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος. Οι παίκτες μπορούν να μαζέψουν Spirit Crystlets και Spirit Crystals από το έδαφος για να αποκαταστήσουν την ενέργεια και να αναβαθμίσουν τις κινήσεις μέχρι το μέγιστο επίπεδο 4, ενώ τα Teleport Points και οι ελιγμοί Updraft ανοίγουν το χάρτη με νέους τρόπους. Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

2023) NEW Dragon Ball x PUBG - All Characters Unlocked Gameplay! - How To Play For FREE - YouTube

Οι στολές και τα αντικείμενα του Dragon Ball Super θα είναι διαθέσιμα από τις 14 Ιουλίου -συμπεριλαμβανομένων των στολών με τους Goku, Vegeta, Frieza, Pilaf και Karin- ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες στις 11 Αυγούστου. Θα συμβούν πολλά κατά τη διάρκεια αυτού του event, οπότε αν είστε παίκτης του PUBG MOBILE θα πρέπει να διαβάσετε την πλήρη λίστα και να την ελέγξετε όταν ξεκινήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Your email address will not be published. Required fields are marked *