Η τρίτη σεζόν του The Witcher χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πρώτο μισό να κάνει ντεμπούτο στις 29 Ιουνίου. Η υπόλοιπη σεζόν θα φτάσει στο Netflix μετά τις 27 Ιουλίου, οπότε μπορεί κάποιοι θεατές να περιμένουν να απολαύσουν ολόκληρη τη σεζόν μαζί.

Το Netflix συνήθιζε να δημοσιεύει πληροφορίες μόνο με βάση το πόσες ώρες έχει προβληθεί μια σεζόν από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γεγονός που φυσικά ευνοούσε σειρές με μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδια και περισσότερα επεισόδια ανά σεζόν. Τώρα, όμως, το Netflix διαιρεί τις ώρες προβολής με τη συνολική διάρκεια της σεζόν, οπότε η έλλειψη δεύτερου μέρους της τρίτης σεζόν του The Witcher δεν επηρεάζει τον τρόπο υπολογισμού της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την Redanian Intelligence, η δεύτερη σεζόν του The Witcher είχε 310 εκατομμύρια ώρες προβολής μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες από την κυκλοφορία της, και αν το διαιρέσετε αυτό με την επίσημη διάρκειά της, προκύπτουν 41,8 εκατομμύρια προβολές. Το Volume One της τρίτης σεζόν του The Witcher είχε 139,5 εκατομμύρια ώρες προβολής μέσα στις πρώτες 11 ημέρες της κυκλοφορίας του. Και αν το διαιρέσετε αυτό με τη διάρκειά του, έχει 29 εκατομμύρια προβολές – μια πτώση 30%.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *