Δεδομένης της παγκόσμιας δημοτικότητας του The Last of Us μετά την τηλεοπτική σειρά, είναι λογικό να έχουμε μια ανανεωμένη έκδοση του The Last of Us: Part 2 κάποια στιγμή. Αυτό συμβαίνει επειδή το παιχνίδι είναι προς το παρόν διαθέσιμο  μόνο για το PS4 (ως προς τον τεχνικό τομέα τουλάχιστον)  και υποψιαζόμαστε ότι η Sony θα θελήσει τελικά μια native έκδοση για το PS5 καθώς και για το PC.

Σε μια ισπανική συνέντευξη, ο συνθέτης Gustavo Santaolalla μπορεί να υπαινίχθηκε ακριβώς αυτό. Αν θυμάστε, στα πρώτα στάδια του sequel, θα δείτε τον μουσικό να παίζει μπάντζο καθώς περπατάτε στον Jackson settlement, αλλά δεν μπορούσατε να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Ο Santaolalla δήλωσε ότι “στις νέες εκδόσεις μπορείτε να με βάλετε να παίξω ορισμένα θέματα και, λοιπόν, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο”.

Ο συνθέτης συνέχισε κάνοντας μια κίνηση υπογραφής με το χέρι του, υποδηλώνοντας ότι βρίσκεται υπό NDA. Αυτό, για εμάς, θα σήμαινε ότι η Naughty Dog εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω σε μια ανανεωμένη έκδοση του The Last of Us: Part 2, κάτι που έχει φημολογηθεί και στο παρελθόν. Βγάζει νόημα, αν και οι οπαδοί μπορεί να μην είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την προοπτική μιας ακόμη επανέκδοσης από τη Naughty Dog μετά το The Last of Us: Part 1.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *