Η Warner Bros. Japan και το Wit Studio ανακοίνωσαν στο πάνελ τους στο Anime Expo την original anime σειρά τους με τίτλο “Suicide Squad ISEKAI“, βασισμένη σε διάσημους χαρακτήρες της DC. Την ανακοίνωση συνόδευσαν ένα πρώτο teaser trailer βίντεο και ένα visual key με την – όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία μέχρι τώρα – πρωταγωνίστρια της ανερχόμενη σειράς Harley Quinn. Ο George Wada του Wit Studio δήλωσε ότι αν το anime είναι επιτυχημένο, θα ακολουθήσουν και άλλα έργα της DC στο μέλλον.

Η Eri Osada (σκηνοθέτης επεισοδίων Jujutsu Kaisen, Gintama) σκηνοθετεί το original anime στο Wit Studio. Οι Tappei Nagatsuki (Re:ZERO -Starting Life in Another World-) και Eiji Umehara γράφουν τα σενάρια. Ο καλλιτέχνης manga Akira Amano (elDLIVE), ο οποίος σχεδίασε το art της ανακοίνωσης με τη Harley Quinn, σχεδιάζει τους χαρακτήρες σε συνεργασία με τον Naoto Hosoda (Seiren). Ο Kenichiro Suehiro (Re:ZERO -Starting Life in Another World-) συνθέτει τη μουσική. Ο Shinya Tsuruoka είναι ο παραγωγός του animation από την Warner Bros. Japan.

Η Warner Bros. περιγράφει την ιστορία του original anime ως εξής:

Η Harley Quinn, ο Τζόκερ και η Suicide Squad ορμούν στη σκηνή του ISEKAI στη νέα original anime σειρά Suicide Squad ISEKAI από την Warner Bros. Japan και το Wit Studio. Οι πιο τρελοί κόσμοι συγκρούονται σε μια επική και βίαιη φαντασία με την πιο δυνατή σύνθεση δημιουργών anime!

Your email address will not be published. Required fields are marked *