Ο σεναριογράφος του She-Hulk, Cody Ziglar, κατηγόρησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Iger, μετά τα σχόλιά του σχετικά με τις απεργίες των συγγραφέων και των ηθοποιών, λέγοντας ότι ο μισθός του ήταν μόλις 396 δολάρια για τη δουλειά του στη σειρά.

Ο Iger εμφανίστηκε στην εκπομπή Squawk Box του CNBC  για να αναφερθεί στη τρέχουσα απεργία του Writers Guild of America και στην είδηση ότι η SAG-AFTRA σχεδιάζει να συμμετάσχει. Υποστήριξε ότι οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην απεργία δεν ήταν ” ρεαλιστικοί ” με τις προσδοκίες τους – σχόλια που δεν έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους εργαζόμενους του κλάδου.

Ο Iger εξήγησε: “Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα. Έχουμε μιλήσει για ανατρεπτικές δυνάμεις σε αυτή την επιχείρηση και για όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, για την ανάκαμψη από το COVID που συνεχίζεται, δεν έχει επανέλθει πλήρως. Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή στον κόσμο για να προστεθεί σε αυτή την αναστάτωση.”

Ο υποψήφιος για Emmy σεναριογράφος Cody Ziglar, ο οποίος έχει δουλέψει σε σειρές όπως Futurama, Rick and Morty και Miles Morales: Spider-Man, ισχυρίστηκε ότι η μισθοδοσία του για ένα επεισόδιο του She-Hulk ήταν μόλις 400 δολάρια.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *