Οι φήμες για μια επανακυκλοφορία του αρχικού Red Dead Redemption της Rockstar κάνουν το γύρο του κόσμου, ενόψει μιας πιθανής παρουσίασης στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Μια νέα βαθμολογία για το Red Dead Redemption μέσω της διαρροής του Korean Ratings Board εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η Rockstar υπέβαλε αθόρυβα μια νέα έκδοση του κλασικού καουμπόικου παιχνιδιού της για να εγκριθεί για κυκλοφορία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι θα γίνει remaster του Red Dead Redemption. Τον Ιούλιο του 2022, μια είδηση του Kotaku υποστήριζε ότι οι διαδικασίες για τα remasters των Red Dead Redemption και Grand Theft Auto 4 είχαν ξεκινήσει στη Rockstar, αλλά ότι τα έργα αυτά είχαν αναβληθεί λόγω της κακής ανταπόκρισης που είχε η κυκλοφορία της τριλογίας GTA.

Ένα χρόνο αργότερα, ο συντάκτης εκείνου του άρθρου δήλωσε τώρα μέσω Twitter ότι άκουσε ότι το remaster του Red Dead είχε απλώς “κάνει παύση” και ότι η Rockstar κατανοεί την απαίτηση για να δει το έργο να κυκλοφορεί.

Red Dead Redemption (2010)

Eίναι ένα action-adventure video game που αναπτύχθηκε από τη Rockstar Games. Ο πρωταγωνιστής είναι ο John Marston, ένας πρώην εγκληματίας που ζει σε έναν κόσμο άγριας δύσης το 1911.


Η ιστορία ξεκινάει όταν οι αρχές αιχμαλωτίζουν την οικογένεια του Marston και τον αναγκάζουν να συνεργαστεί μαζί τους για να τους βοηθήσει να πιάσουν τους πρώην συνεργάτες του. Ο Marston αναλαμβάνει αποστολές που περιλαμβάνουν κυνηγητά εγκληματιών, έρευνα και εκτέλεση επικίνδυνων ατόμων. Καθώς προχωράει στην περιπέτειά του, ο Marston αλληλεπιδρά με ποικίλους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων εγκληματιών, άλλων bounty hunters και κατοίκων του περιβάλλοντος του Άγριας Δύσης. Ενώ προσπαθεί να εκπληρώσει τις αποστολές του, ανακαλύπτει την αλήθεια για την παρελθοντική του ζωή και αγωνίζεται να ανακαταστήσει την οικογένειά του.

 

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *