Η Warner Bros. αποκάλυψε το νέο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος του Record of Ragnarok II, τη δεύτερη σεζόν του anime Record of Ragnarok (Shūmatsu no Walküre) των Shinya Umemura, Ajichika και Takumi Fukui, κατά τη διάρκεια της Anime Expo. Το νέο τρέιλερ αναδεικνύει τη μάχη μεταξύ του Buddha (Yūichi Nakamura) και του Zerofuku (Ayumu Murase), και περιλαμβάνει επίσης το Opening τραγούδι του anime “Rude, Loose Dance” από την Minami.

Το δεύτερο μέρος του anime θα κάνει την εμφάνισή του στο Netflix στις 12 Ιουλίου και θα προσθέσει τα ακόλουθα μέλη του cast:

Tetsu Inada ως Hajun
Ryotaro Okiayu ως Hades
Daisuke Namikawa ως Beelzebub

O Masao Ookubo (Onegai My Melody Yū & Ai, Gekijōban PriPara: Mi~nna de Kagayake! Kirarin Star Live) επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τη δεύτερη σεζόν στην Graphinica και την Yumeta Company. Ο Kazuyuki Fudeyasu (Bungo Stray Dogs Wan!, By the Grace of the Gods) αναλαμβάνει και πάλι τη σύνθεση της σειράς, μαζί με τον Yuka Yamada (Aikatsu!). Ο Masaki Satō επιστρέφει για το σχεδιασμό των χαρακτήρων και ο Yasuharu Takanashi (Fairy Tail, Boruto: Naruto Next Generations) επιστρέφει για τη σύνθεση της μουσικής. Ο Yasunori Ebina (Naruto) αναλαμβάνει και πάλι την ηχητική σκηνοθεσία.

Your email address will not be published. Required fields are marked *