Η Sony μόλις επιβεβαίωσε την ύπαρξη του “Project Q” που φημολογείται εδώ και καιρό για το Remote Play, καθώς και νέα ακουστικά για τους παίχτες της. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες για μια φορητή συσκευή από τη Sony με την ονομασία “Project Q” κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Με σκοπό να προσφέρει απομακρυσμένο παιχνίδι των αγαπημένων σας παιχνιδιών Playstation 5, η ύπαρξη της φορητής συσκευής επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase στις 24 Μαΐου 2023, μαζί με νέα ακουστικά.

Σύμφωνα με τον Geoff Keighley, η συσκευή θα εκτελεί παιχνίδια μέσω του Remote Play σε 1080p60 και θα διαθέτει προσαρμοζόμενα triggers και haptic feedback, όπως αυτές που εμφανίζονται στο χειριστήριο Dualsense.

Οι φορητές συσκευές παιχνιδιών έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητά τους στα ύψη πρόσφατα, με το Steam Deck της Valve και τις φορητές συσκευές Rog Ally της Asus να ηγούνται μέχρι στιγμής των mainstream συσκευών επίσης οι συσκεύες Cloud, όπως το Razer Edge, προσφέρουν ήδη, μεταξύ άλλων, Remote Play για το PlayStation και το Xbox, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα πάει το Project Q όταν κυκλοφορήσει αργότερα το 2023.

Your email address will not be published. Required fields are marked *