Τα πολυαναμενόμενα story missions του Overwatch 2 αρχίζουν να κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα, στις 10 Αυγούστου, αλλά όπως ακούγεται, τα πρώτα levels θα είναι τα μόνα που θα κυκλοφορήσουν το 2023.

Η είδηση αυτή έρχεται από τον διευθυντή παραγωγής Jared Neuss, ο οποίος δήλωσε σε ένα stream στο Twitch με τον streamer Emongg, ότι οι fans δεν θα πρέπει να περιμένουν νέες αποστολές στα δύο επόμενα seasons μετά το αρχικό λανσάρισμα στις 10 Αυγούστου. Τα seasons του Overwatch 2 διαρκούν εννέα εβδομάδες και το season 6, αυτή που ξεκινά στις 15 Αυγούστου αμέσως μετά την έναρξη των αποστολών, θα διαρκέσει περίπου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Έτσι, αν δεν πρέπει να περιμένουμε νέες αποστολές ιστορίας στα seasons 7 ή 8, τότε ακούγεται ότι το όποιο περιεχόμενο ιστορίας θα έρθει μετά την πρώτη παρτίδα δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2024.

Ο Neuss λέει ότι αυτό γίνεται στην υπηρεσία για να γίνουν αλλαγές και να ενημερωθούν τα χαρακτηριστικά του μελλοντικού περιεχομένου ιστορίας με βάση το feedback. Έτσι, φαίνεται ότι η υπόσχεση του Overwatch 2 για την προώθηση της ιστορίας θα γίνει με αρκετά αργούς ρυθμούς.

Το development του story και του PvE στο Overwatch 2 είχε πολλές αναποδιές από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο BlizzCon 2019. Το PvE θα ήταν η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του αρχικού hero shooter και της συνέχειάς του, αλλά το Overwatch 2 ξεκίνησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και μόλις τώρα παίρνει περιεχόμενο ιστορίας σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο αργότερα.

Όλα αυτά έρχονται μετά την ανακοίνωση της Blizzard ότι θα αφαιρέσει το προγραμματισμένο PvE και λίγο πολύ θα αποδυναμώσει την αρχική υπόσχεση για skill trees και hero builds μόνο στις αποστολές ιστορίας. Συν τοις άλλοις, η Blizzard ανακοίνωσε επίσης ότι οι αποστολές ιστορίας θα είναι περιεχόμενο που θα πληρώνεται με 15 δολάρια, αντί για ένα season event που ο καθένας θα μπορούσε να παίξει δωρεάν. Το Overwatch 2 έχει κάνει πολλές αλλαγές σε αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της στροφής σε ένα free-to-play παιχνίδι. Έτσι, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε αν η αναμονή άξιζε τον κόπο ακόμα, ήταν μια εφιαλτική χρονιά για τους fans του παιχνιδιού.

About author
mm

Konstantinos Tiggos

"Yeah Mr. White! Yeah science!"

Your email address will not be published. Required fields are marked *