Σε ένα έγχρωμο θέμα του Chapter 1084 του One piece, ο Eichiro Oda ζωγράφησε την Yamato μαζί με το υπόλοιπο cast γυναικών της σειράς και το LGBTQ Community έχει δημιουργήσει πανικό στο Twitter λέγοντας πως η Yamato δεν θα έπρεπε να είναι εκεί μιας και “δεν προσδιορίζεται σαν γυναίκα αλλά άντρας”.

Πολλοί θαυμαστές απαιτούν από τον Oda να διορθώσει ή να διαγράψει αυτό το χρωματικό θέμα και κάποιοι απειλούν ακόμη και να τον “σκοτώσουν” αφού είναι πλέον ομοφοβικός ή τρανσφοβικός αφού σχεδίασε τον Yamato σε αυτό το χρωματικό θέμα.

Στο παρελθόν ο Oda δεν έχει δείξει τρανσφοβικότητα ή ομοφοβικότητα μιας και σε προηγούμενα chapters είχε δημιουργήσει διάφορους trans χαρακτήρες όπως ο Bon clay, το νησί Okama (που στην ουσία είναι ένα νησί μόνο με trans άντρες) και ακόμα και σκηνές όπου οι μερικοί χαρακτήρες αλλάζουν φύλο με τη βοήθεια του Devil fruit του Ivancov. Αν και οι fans εξακολουθούν να κάνουν έναν ολόκληρο πόλεμο “φύλου” για τη Yamato, ο Oda ισχυρίστηκε ακόμα ότι η Yamato είναι γυναίκα από την πρώτη της εμφάνιση αλλά φαίνεται ότι κάποιοι fans δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό, πιθανώς επειδή η Yamato είναι πιο ελκυστική από τους Okama.

Comments
  • Γιάννης1

    May 25, 2023

    Πάρτα lgbtq community stay mad η yamato είναι γυναίκα απλός από μικρή ήθελε να μοιάσει στον oden δεν σημαίνει πώς είναι αυτό που λέει πως “είναι ο oden” δεν την κάνει άντρα ούτε trans the end! Oda δίκασες αδερφέ!!!

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *