Ο επίσημος ιστότοπος για το original anime του “Metallic Rouge” παρουσίασε ένα νέο promotional βίντεο για το anime, μετά το ντεμπούτο του βίντεο στο Anime Expo. Το βίντεο προβάλλει τις κύριες πρωταγωνίστριες του anime, το ανδροειδές κορίτσι Rouge και τη συνεργάτιδά της Naomi, και κατονομάζει τους στόχους τους, τα εννέα επαναστατικά ανδροειδή που ονομάζονται Immortal Nine.

Το anime θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024. Ο Motonobu Hori (Carole & Tuesday) σκηνοθετεί το anime στο BONES. Ο Yutaka Izubuchi χειρίζεται τη σύνθεση της σειράς και είναι επίσης επικεφαλής σκηνοθέτης. Ο Toshizo Nemoto (Macross Delta) γράφει τα σενάρια. Ο Toshihiro Kawamoto (Cowboy Bebop) σχεδιάζει τους χαρακτήρες. Ο Taisei Iwasaki (BELLE) συνθέτει τη μουσική.

Το “tech noir” anime διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και ανδροειδή. Η ιστορία ακολουθεί τη Rouge, ένα ανδροειδές κορίτσι, που βρίσκεται σε μια αποστολή στον Άρη μαζί με τη σύντροφό της Naomi. Η αποστολή είναι να δολοφονήσει εννέα τεχνητούς ανθρώπους που είναι εχθροί της κυβέρνησης.

Your email address will not be published. Required fields are marked *