Το χθεσινό πάνελ της Marvel στο SDCC, όπως και κάθε χρόνο, έκανε την μία ανακοίνωση μετά την άλλη. Και προς έκπληξη όλων, δεν λάβαμε μόνο υλικό για την 4η και την 5η φάση του MCU, αλλά και τρεις ανακοινώσεις για το Phase 6, στο οποίο θα μπούμε στο (κάπως) μακρινό 2024.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Marvel, η πρώτη ταινία του Phase 6 θα είναι η επίσημη (όσοι ξέρουν ξέρουν…) είσοδος των Fantastic Four στο MCU. Μετά από πολλές προσπάθειες της Marvel να μας δώσει μία αξιοπρεπή κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης ιστορικά ομάδας υπερηρώων, πολλοί πιστεύουν ότι η τέταρτη φορά θα είναι και η φαρμακερή. Το Fantastic Four είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2024.

Και τέλος, η μεγαλύτερη ίσως ανακοίνωση της Marvel από το χθεσινό πάνελ ήταν οι επόμενες δύο ταινίες Avengers. Οι ταινίες, οι οποίες φέρουν τα ονόματα “Avengers: The Kang Dynasty” και “Avengers: Secret Wars”, θα λειτουργήσουν ως ένα ενιαίο φινάλε στο Phase 6, και γενικά στο The Multiverse Saga (σε στυλ Infinity War/Endgame). Οι ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις 2 Μαίου και 5 Νοεμβρίου του 2025. Πολλοί βέβαια έμειναν έκπληκτοι, καθώς ανακονώθηκε επίσης ότι οι αδερφοί Russo, οι οποίοι σκηνοθέτησαν πολλές από τις σημαντικές ταινίες του MCU μέχρι σήμερα, δεν θα έχουν καμία ανάμειξη με το Phase 6.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *