Το LoL Patch 13.14 έφτασε στο PBE και σε αυτό το patch του League of Legends έχουμε πολλά νέα πράγματα: Ένα νέο champion, ένα ultimate skin, ένα game mode, ranked reset και τα συνηθισμένα buffs και nerfs. Ας δούμε όλα όσα γνωρίζουμε για αυτό το patch.

Όχι μόνο θα κυκλοφορήσει επιτέλους η Naafiri, αλλά θα έχουμε και ένα νέο game mode, καθώς και το καλοκαιρινό event για το 2023. Μαζί με αυτό, η Riot προσθέτει επίσης πολλαπλές αλλαγές ισορροπίας στο rift.

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που αποκάλυψε η Riot είναι η νέα λειτουργία παιχνιδιού Arena, η οποία θα περιλαμβάνει πολλαπλές μικρές αρένες στις οποίες οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν άλλους παίκτες σε αγώνες 2v2.

Τα items και τα runes πρόκειται να προσαρμοστούν. Ορισμένα items ήταν αρκετά σπασμένα από τότε που ανασχεδιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στα μέσα της σεζόν. Έτσι, κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

Η Riot επιπλέον θέλει να αλλάξει τα power dynamics, με τα AD champions να είναι υπερβολικά ισχυρά μετά την αγορά του πρώτου τους item. Ως εκ τούτου, η Riot πρόκειται να τα αλλάξει με μια πληθώρα nerf και buff.

 

About author
mm

Νίκος Καραχισαρίδης Ιταλός

Rust is like more delicious mold

Your email address will not be published. Required fields are marked *