Ο streamer και YouTuber IShowSpeed βοήθησε πρόσφατα έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ευρώπη, το Sky Sports, με τις μεταδόσεις των αγώνων της αγγλικής Premier League. Αυτό συνέβαινε, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι που τα στελέχη του καναλιού έμαθαν για ένα βίντεο που έγινε viral τον Απρίλιο.

Ο Speed είχε βρεθεί στις κερκίδες στις αρχές του μήνα για να παρακολουθήσει την ομάδα του, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να παίζει με τη Φούλαμ για το πρωτάθλημα. Ενώ βρισκόταν εκεί, βοήθησε στην παρουσίαση τμημάτων για το κανάλι και εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από σήμερα, όμως, σχεδόν όλο το διαφημιστικό υλικό του Speed στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Sky έχει διαγραφεί, με το The Athletic να αναφέρει ότι η Sky πήρε αυτή την απόφαση αφού ενημερώθηκε για ένα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου τον Απρίλιο στο οποίο ο Σπιντ έκανε απίστευτα εχθρικά και μισογυνιστικά σχόλια στους συμπαίκτες του.

Παρότι ο Speed ζήτησε αργότερα συγγνώμη για τα σχόλια αυτά, ήταν τόσο άσχημα που η Riot Games τον απέκλεισε όχι μόνο από το Valorant, αλλά και από το League of Legends. Ο αποκλεισμός του από το Twitch, εν τω μεταξύ, ήταν επίσης για μισογυνισμό, για ένα διαφορετικό βίντεο.

Πηγή: Kotaku

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *