Μετά από χρόνια ανάπτυξης και πολλά σκαμπανεβάσματα στην πορεία, οι προγραμματιστές ενός VR mod για το αρχικό Half-Life 2 ανακοίνωσαν μια δημόσια beta που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Το Half-Life 2: VR βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τόσο πολύ καιρό που αρχικά ήταν μέρος του προγράμματος Greenlight του Steam το 2017 και μάλιστα κάποιοι που συμμετέχουν στο project εργάζονται πάνω σε αυτό από το 2013. Η αργή εξέλιξη οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με το Alyx, το παιχνίδι απλά δεν σχεδιάστηκε για να παίζεται σε VR, και έτσι υπάρχουν πολλά τμήματα που ήταν δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να μεταφερθούν σε VR headset.

Ωστόσο, οι προγραμματιστές, ενθαρρυμένοι από τα συντριπτικά θετικά σχόλια των private beta testers τις τελευταίες εβδομάδες, πιστεύουν πλέον ότι “το παιχνίδι όπως είναι τώρα μπορεί όχι μόνο να ολοκληρωθεί πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά είναι και πολύ ευχάριστο να το κάνει κανείς“.

Ως αποτέλεσμα, ανακοίνωσαν ότι τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιήσουν μια δημόσια beta, παρουσιάζοντας όλα όσα έχουν ετοιμαστεί και λειτουργούν μέχρι στιγμής. Τα οποία, αν κρίνουμε από το παρακάτω τρέιλερ -που περιλαμβάνει και τμήματα οχημάτων- είναι πολλά:

Πηγή: Κotaku

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *