Οι fans του Elden Ring έχουν βρει κάθε είδους τρόπους για να “σπάσουν” εντελώς το παιχνίδι με overpowered builds, ωθώντας τη FromSoftware να βγάλει nerfs σε διάφορα στοιχεία του game όπως το Mimic και το Rivers of Blood. Αλλά μακριά από τα OP steamroll setups υπάρχουν παράξενα και διασκεδαστικά εναλλακτικά builds που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν απλά κάθε playthrough μοναδικό. Και οι fans έχουν μοιραστεί όλα τα είδη στο αντίστοιχο subreddit.

What’s a not OP but FUN build you’d recommend other players?
by u/such_wow_many_cool in Eldenring

“Zeus, χωρίς όπλα εκτός από το lightning caestus”, είπε ο Sykobear8. “Σκοπός είναι η χρήση κυρίως των lightning incantations, και τα caestus για close-combat”. Αρκετά basic cosplay του έλληνα θεού Δία, αλλά ενδιαφέρον τρόπος να παίξει κανείς το game. Το σίγουρο είναι ότι ο χαρακτήρας πρέπει να έχει γκρι γενειάδα.

“Boss weapon gun game”, σχολίασε ο Popular_Persimmon_48. “Μόλις νικήσετε ένα boss, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό του όπλο μέχρι να νικήσετε το επόμενο […] Μάλλον θα θέλετε να κάνετε μια εξαίρεση για το regal sceptre. Θα χρειαστεί αρκετό farming για να κάνετε respec το build ώστε να ταιριάζει στο εκάστοτε όπλο.”.

Μια πρόταση είναι λίγο ανορθόδοξη, κάπως μη πρακτική και πιθανότατα θα σας σκοτώσει ακόμα και στις πιο εύκολες καταστάσεις, αλλά είναι σίγουρα μοναδική: “Χρησιμοποιείστε 6 crossbows”, είπε ο Daylight_The_Furry. “Αποτελεσματικό; Όχι. Διασκεδαστικό; Πολύ.” Ουσιαστικά, μπορεί κανείς να αλλάζει μεταξύ των crossbows τόσο γρήγορα, ώστε να ρίχνει βέλη με μεγάλο rate λες και είναι assault rifle.

Φυσικά, υπάρχουν και κλασικά Souls-like challenges, όπως η πρόταση του genericusername9028.Ένα run μόνο με ασπίδα είναι στην πραγματικότητα αρκετά διασκεδαστικό και με λίγη προσαρμογή μπορείτε να το κάνετε ένα αρκετά δυνατό build, με κύρια πηγή damage το shield crash. Ένα άλλο ενδιαφέρον challenge είναι run μόνο με charged heavies, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο”.

Αλλά ένα πραγματικό βασικό στοιχείο των Souls για διασκεδαστικά builds είναι το cosplay. Το Elden Ring έχει μια τεράστια ποικιλία όπλων και πανοπλίας, πράγμα που θέτει δυνατή την μίμηση μιας μεγάλης γκάμας από χαρακτήρες. Ένα από τα πιο γνωστά τέτοια builds είναι το Guts build, το οποίο θα έλεγε κανείς, ταιριάζει περισσότερο από όλα τα build στο παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψην τους παραλληλισμούς μεταξύ Elden Ring / Berserk.

Αν αποτύχουν όλα αυτά, υπάρχει πάντα η πρόταση του Pork-Fried-Lice: “Γυμνός με ένα μεγάλο ραβδί”.

About author
mm

Konstantinos Tiggos

"Yeah Mr. White! Yeah science!"

Your email address will not be published. Required fields are marked *