Το Diablo Immortal έχει γίνει γνωστό στην gaming κοινότητα από τον Ιούνιο κι όλας που κυκλοφόρησε για το έντονα pay-to-win σύστημά του. Απ’ότι φαίνεται όμως, αυτό το σύστημα γύρισε μπούμερανγκ σε έναν από τους πιό φανατικούς <<υποστηρικτές>> του. Ο λόγος γίνεται για τον jtisallbusiness, γνωστό youtuber ο οποίος ξόδεψε περίπου 100,000$ στο παιχνίδι, με σκοπό να δυναμώσει τον Barbarian χαρακτήρα του. Ως αποτέλεσμα, από τις πολλές νίκες στο PVP Battlegrounds το ΜΜR του έχει ανέβει τόσο ψηλά που το παιχνίδι δεν μπορεί πλέον να του βρεί match.

Σύμφωνα με τον jtisallbusiness, δεν μπορεί να βρει ακόμα και με 48-72 ώρες αναμονής στο queue, και αυτό τον παρεμποδίζει από το να βοηθήσει το clan του οποίου ηγείται στο Rite Of Exile, καθώς αυτό προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Immortals τίτλο του απέναντι σε άλλα clans. Προσπάθησε να λύσει το θέμα με την Blizzard όταν αυτό προέκυψε πριν από έναν μήνα, και πλέον ρωτά τους φανς του εάν θα έπρεπε να ζητήσει πλήρη αποζημίωση από την Blizzard για το συμβάν.

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *