Μπορεί οι fans του Assassin’s Creed να έχουν εστιάσει όλη τους την προσοχή στο Mirage, τη περιπέτεια μικρότερης κλίμακας που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά στον ορίζοντα για την σειρά. Μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν για αρκετά χρόνια, πέρυσι η Ubisoft επιβεβαίωσε τελικά ότι το Assassin’s Creed Infinity, το οποίο στοχεύει να αποτελέσει ένα είδος κόμβου για μια σειρά παιχνιδιών που διαδραματίζονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, είναι πραγματικό και ότι υπάρχουν τρεις τίτλοι υπο σχεδιασμό για αυτό αυτή τη στιγμή – το Red, το Hexe και η κωδική ονομασία Invictus, ένα multiplayer παιχνίδι για το οποίο γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα.

Στην κοινότητα δεν έχει γίνει πολύ σαφές τι είναι το Assassin’s Creed Infinity και πώς θα λειτουργεί, κάτι που δεν φαινόταν και τόσο σημαντικό κατά την αρχική ανακοίνωση, καθώς φαινόταν ακόμα πολύ μακρινό. Ωστόσο, μπορεί να αποκτήσουμε το πρώτο παιχνίδι πολύ πιο σύντομα από ό,τι πολλοί από εμάς περίμεναν, όπως δείχνει μια συμφωνία χορηγίας που προσπαθεί να κάνει πρόσφατα η Ubisoft.

Όπως επεσήμανε η χρήστης Angie του ResetEra και ανέφερε πρώτος ο λογαριασμός AccessTheAnimus στο Twitter, η Arisa Lagunzad, η οποία ανήκει στην ομάδα επιχειρηματικής ανάπτυξης και εταιρικών σχέσεων με εμπορικά σήματα της Ubisoft, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο LinkedIn πριν από μερικούς μήνες που εξέφραζε το ενδιαφέρον για χορηγούς για το Assassins’s Creed Red.

Στην ανάρτηση, η Arisa ανέφερε: “Το Assassin’s Creed θα διαδραματίζεται επιτέλους στην Ιαπωνία. Η Ιαπωνία ήταν η πιο ζητούμενη ιστορία/κουλτούρα από τους οπαδούς του AC. Αναζητούμε συνεργάτη-χορηγό για αυτόν τον τίτλο Assassin’s Creed Codename RED για το επόμενο έτος… Θέλετε να συνεργαστείτε με το μεγαλύτερο blockbuster για το 2024;”

Παρόλο που αυτή η ανάρτηση κοινοποιήθηκε πριν από τέσσερις μήνες και πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε, δείχνει ότι η Ubisoft στοχεύει στην κυκλοφορία του Assassin’s Creed Red το 2024. Όταν το Red και το Hexe έγιναν reveal αρχικά στο Assassin’s Creed 2022 Showcase, αναφέρθηκαν απλώς ως μέρος του “μέλλοντος του Assassin’s Creed”, χωρίς να δοθεί τότε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η ανάρτηση στο LinkedIn είναι η πρώτη μας ένδειξη για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Αυτό δείχνει επίσης ότι το Assassin’s Creed συνεχίζει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του με μία μεγάλη κυκλοφορία το χρόνο, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το Assassin’s Creed Hexe θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2025. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο λίγα γνωρίζουμε για το πώς λειτουργεί το Infinity αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει αν θα συνεχίσει να ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα.

About author
mm

Konstantinos Tiggos

"Yeah Mr. White! Yeah science!"

Your email address will not be published. Required fields are marked *