Το Attack on Titan The Final Season έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020 και προβλήθηκε για 16 επεισόδια. Η συνέχειά του, Attack on Titan The Final Season Part 2 έκανε πρεμιέρα με το επεισόδιο 76 τον Ιανουάριο του 2022 και προβλήθηκε για 12 επεισόδια.

Η εκδήλωση MAPPA Stage 2023 αποκάλυψε ένα νέο visual για το δεύτερο μέρος του Attack on Titan The Final Season Part 3 (Shingeki no Kyojin The Final Season Kanketsu-hen). Το δεύτερο μέρος θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Το πρώτο μισό προβλήθηκε ως μονόωρο αφιέρωμα στις 3 Μαρτίου. Οι SIM επέστρεψαν για να ερμηνεύσουν το νέο opening song, το “Under the Tree“.

Το τελικό key visual του απεικονίζει ένα απλό μικρό σπίτι στην κορυφή ενός λόφου, γεμάτο πράσινο και βλάστηση. Η ατμόσφαιρα της σκηνής είναι γαλήνια, χωρίς τίποτα αφύσικο στην περιοχή. Υπάρχει σαφής έλλειψη ανθρώπινων χαρακτήρων, ωστόσο διακρίνονται οι σκιές δύο Τιτάνων. Υπάρχει μια γραμμή κειμένου στην αφίσα που έχει ως εξής: “Itterasshai Eren“, το οποίο μεταφράζεται ως “Θα τα πούμε Eren“.

Your email address will not be published. Required fields are marked *