Το Xbox φιλοξενεί ένα cross over με την πολυαναμενόμενη ταινία Barbie της Greta Gerwig. Το cross over αυτό θα περιλαμβάνει δύο νέα αυτοκίνητα για το Forza Horizon 5 μαζί με μια ειδική έκδοση της κονσόλας και χειριστηρίου.

Σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig , που ήταν και υπεύθυνη για τις ταινίες Lady Bird (2017) και Little Women (2019), η ταινία Barbie διαθέτει ένα cast με αρκετά γνωστά ονόματα όπως την Margot Robbie (Harley Quinn στο Suicide Squad και Birds of Prey) και Ryan Gosling (Officer K. στο Blade Runner 2049 και Sebastian στο La La Land) είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού.

Μέσα στα χρόνια το Xbox έχει κάνει διάφορες συνεργασίες με αρκετές ιδιοκτησίες και franchises εντός και εκτός του χώρου των βιντεοπαιχνιδιών. Μερικές από αυτές είναι η συνεργασία με την ταινία Space Jam : A New Legacy το 2021, την περσινή ταινία Sonic the Hedgehog 2 και το Nickelodeon All-Star Brawl.

Μέρος του τεράστιου cross over περιλαμβάνονται δύο αυτοκίνητα με θέμα την Barbie στο Forza Horizon 5. Ένα ροζ Chevrolet Corvette EV του 1956 και το ασημί GMC Hummer EV Pickup του Ken του 2022, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για όλους τους παίκτες δωρεάν στο κέντρο μνημάτων του παιχνιδιού. Η διασταύρωση δεν πρόκειται όμως για μονόδρομο προς την Xbox. Η ίδια βοήθησε στην δημιουργία μιας σειράς από δέκα κούκλες Barbie, όλες με εξοπλισμό και αξεσουάρ Xbox, στο πλαίσιο μιας διεθνούς εκδήλωσης κλήρωσης.


Ταυτόχρονα αυτή η συνεργασία δημιούργησε και μια πολύ καλή ευκαιρία για την Xbox να φτιάξει νέο υλικό ειδικής έκδοσης, καθώς είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε επίσημες προσόψεις χειριστηρίου της Xbox. Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά που μια επίσημη κονσόλα Xbox ενσωματώνεται σε μια συλλεκτική κατασκευή, αν και είναι άγνωστο αν αυτή η Barbie Series S μπορεί να αφαιρεθεί από το κουκλόσπιτο.

About author
mm

Christos Devetzis

Δημιούργησα το Greek Gaming Universe με ένα σκοπό: να μαζέψω σε ένα μέρος άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Your email address will not be published. Required fields are marked *