Το PlayStation και η Guerrilla αποκάλυψαν ότι η σειρά Horizon ξεπέρασε τις 32 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η σειρά, η οποία αποτελείται από το Horizon: Zero Dawn του 2017 και το Frozen Wilds expansion, το Horizon: Forbidden West του 2022 και τo καινούριο expansion Burning Shores, καθώς και τον πρόσφατο αποκλειστικό τίτλο για το PSVR2, Horizon: Call of the Mountain, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει γίνει γρήγορα ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια του PlayStation.

Σε μια νέα ανάρτηση στο PlayStation Blog που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία της Guerrilla, η PlayStation αποκαλύπτει ότι η σειρά Horizon έχει ξεπεράσει τα 32,7 εκατομμύρια μονάδες που έχουν πωληθεί παγκοσμίως.

Αποκαλύπτει επίσης ότι το Horizon Forbidden West έχει πουλήσει περισσότερα από 8,4 εκατομμύρια αντίτυπα.

“Εκατομμύρια άλλοι σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει το Horizon χάρη στις συνδρομητικές υπηρεσίες και ενέργειες του PlayStation, όπως το PlayStation Plus και το Play at Home”, γράφει ο διευθυντής του στούντιο της Guerrilla και διευθυντής καλλιτεχνικών και animation Jan-Bart van Beek στην ανάρτηση στο blog. “Συνολικά, πρόκειται για ένα επίτευγμα-ορόσημο που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ήταν εφικτό πριν από είκοσι χρόνια, όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε παιχνίδια.

“Η υποδοχή ήταν συγκλονιστική και είμαστε ευγνώμονες στην κοινότητα για τη συνεχή αγάπη και υποστήριξη προς το franchise.”

About author
mm

Your email address will not be published. Required fields are marked *