Ο Yoko Taro, ο σκηνοθέτης πίσω από τέτοια παιχνίδια όπως το Nier: Automata και το Drakengard, αποκάλυψε ότι έχασε την εμβληματική μάσκα που φορά στο κοινό, που είναι βασισμένη σε μία που φορά ο Emil του Nier. Σαν να μην ήταν αρκετά τραγικό αυτό, η αντικαταστατική μάσκα leprechaun που επέλεξε να φοράει σε πανελ είναι πραγματικά λίγο τρομακτική και πιθανότατα καταραμένη.

Ο Taro βρισκόταν στο Anime Expo 2023 στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει ένα πάνελ για το επερχόμενο anime του, KamiErabi God.app, και η μάσκα χάθηκε τη νύχτα πριν από το πάνελ του, ενώ ήταν έξω για ποτό.

Ο Taro υποστηρίζει ότι δεν έχασε τη μάσκα του Emil, αλλά αντ’ αυτού, η ευθύνη έπεσε σε έναν παραγωγό από το Fuji TV με τον οποίο ήταν για ποτό. Ο Taro στη συνέχεια ζήτησε από τον παραγωγό να του βρει μια νέα μάσκα, αλλά αυτό αποδείχθηκε μια δύσκολη πρόκληση.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, βρήκαν την μεγάλη μάσκα leprechaun που μπορείτε να δείτε παρακάτω σε ένα κατάστημα κουστουμιών στο Λος Άντζελες.

“Φυσικά στο Los Angeles, ξέρετε; Αφήστε το στο Los Angeles να έχει αυτό το ειδικό κατάστημα μόνο για μάσκες. Και έτσι μπήκαμε σε αυτό το μαγαζί και υπήρχε η μεγαλύτερη μάσκα, κυριολεκτικά η μεγαλύτερη που είχαν, ήταν μια που ήταν επάνω στα ράφια και είχε μείνει εκεί για 30 χρόνια,” είπε ο Taro.

Στη συνέχεια είπε ότι φαινόταν πως η μάσκα ήταν ένα “δώρο αποχαιρετισμού που η γιαγιά του ιδιοκτήτη του καταστήματος είχε προσφέρει στην επιχείρηση.”

Σκέφτηκα ‘Ω, τι λυπηρό πράγμα’, αλλά ήταν η καλύτερη μάσκα εκεί. Ήταν απλώς η καλύτερη. Και έτσι τους έπεισα να με αφήσουν να την αγοράσω“, είπε ο Taro.

Η ιστορία δεν σταματάει εκεί για τη μάσκα των $120, ωστόσο, καθώς ο Taro πιστεύει ότι η μάσκα ήταν φθηνότερη απ’ ό,τι περίμενε επειδή πιθανώς είναι καταραμένη/κατεχόμενη από “το πνεύμα της γιαγιάς του ιδιοκτήτη του καταστήματος ή ενός ξαδέρφου που προφανώς πέθανε το 1945.”

“Πρέπει να είναι κατεχόμενη ή κάτι τέτοιο. … Πρέπει να είναι καταραμένη ή κατεχόμενη. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει με αυτήν”, είπε ο Taro.

Your email address will not be published. Required fields are marked *