Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη έκπληξη στο πιο πρόσφατο Nintendo Direct ήταν η ανακοίνωση του Super Mario RPG για το Switch. Πρόκειται για ένα remake του RPG της Square του 1996 με ανανεωμένα 3D γραφικά και cinematics.

Όσο ενθουσιασμένοι και αν ήταν οι οπαδοί, ένα άλλο άτομο που εξεπλάγη εξίσου από αυτή την ανακοίνωση ήταν ο Chihiro Fujioka – ένας από τους αρχικούς directors αυτού του κλασικού παιχνιδιού. Σε μια σύντομη ανταλλαγή απόψεων με έναν θαυμαστή στo twitter, ο Fujioka αποκάλυψε ότι δεν συμμετείχε σε αυτή την ανανεωμένη έκδοση, προσθέτοντας ότι ήταν “πολύ έκπληκτος” αλλά και απίστευτα “ευχαριστημένος” από την ανακοίνωση.

Ο Fujioka ανέφερε επίσης ότι “ανυπομονεί” για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 17 Νοεμβρίου, οπότε ίσως το τσεκάρει και ο ίδιος.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Fujioka μίλησε για το πόσο θα ήθελε να κάνει μια συνέχεια του Super Mario RPG και ίσως μάλιστα να το κάνει το τελευταίο του παιχνίδι.

“Ναι, θα ήθελα οπωσδήποτε να φτιάξω ένα… ναι, στην καριέρα μου, έχω συμμετάσχει σε πολλά παιχνίδια και θα ήθελα πραγματικά το τελευταίο μου παιχνίδι να είναι άλλο ένα Mario RPG, αν είναι δυνατόν…”-Chihiro Fujioka

Your email address will not be published. Required fields are marked *