Ο ηθοποιός του The Boys, Antony Starr, δήλωσε ότι όσοι υποστηρίζουν το Homelander χάνουν το νόημα του χαρακτήρα της σειράς. Στα χρόνια που ο Antony Starr υποδύεται τον ψυχοπαθή “υπερήρωα” Homelander στο The Boys, φαίνεται ότι υπάρχουν θαυμαστές της σειράς που υποστηρίζουν πραγματικά τον αρχηγό των Seven, παρά την προφανή απεικόνισή του ως ανταγωνιστή, και ο ίδιος ο Starr δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ο Homelander είναι ένας συμπαθητικός κακός, καθώς δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Επειδή ήταν το πειραματόζωο του Vought καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, η προϊστορία του Homelander είναι τραγική. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα τερατώδες “παιδί” που θέλει τα πράγματα με τον τρόπο του και χρησιμοποιεί τις θεϊκές του δυνάμεις για να πετύχει τους στόχους του. Για το λόγο αυτό, ο Starr αναρωτήθηκε γιατί υπάρχουν οπαδοί του The Boys που είναι με το μέρος του.”

Μιλώντας στο The LA Times, ο Starr έδωσε τις σκέψεις του σχετικά με τη μεγάλη υποστήριξη των οπαδών προς τον Homelander. “Υπάρχει ένα πολύ περίεργο πράγμα που συνέβη με τον χαρακτήρα, αν και είναι σαφές ότι δεν είναι καλός άνθρωπος”, δήλωσε ο Starr. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Homelander ταιριάζει απόλυτα στο χειρότερο σενάριο ως Σούπερμαν. “Πολλοί άνθρωποι έχουν κολλήσει πάνω του. Υπάρχει ένα περίεργο κομμάτι εκεί έξω που τον ειδωλοποιεί. Έχω δει κάποιες μαλακίες στο Twitter και λέω: “Περίμενε, τι; Χάνεις εντελώς το νόημα!”. Τι θα γινόταν αν ο Σούπερμαν ήταν ένας ναρκισσιστής κοινωνιοπαθής;” Ο Starr πρόσθεσε ότι ο showrunner Eric Kripke βλέπει τον Homelander σαν τον Donald Trump. “Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοεί ο Eric, και (ο Homelander που δολοφονεί έναν διαδηλωτή μπροστά στο πλήθος) ήταν η στιγμή της “Πέμπτης Λεωφόρου” του, 100%”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *