Μετά από όλες τις σάτιρες και παρωδίες που έχει κάνει το The Simpsons, ήρθε η σειρά και για τα anime. Και συγκεκριμένα, για το πολυαγαπημένο μας Death Note. Σύμφωνα με επίσημο κλιπάκι που κυκλοφόρησε, το επεισόδιο “Treehouse of Horror XXXIII”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει μία μικρή ιστορία με τους χαρακτήρες της σειράς να πρωταγωνιστούν σε μία παρωδία του Death Note. Τα επεισόδια Treehouse of Horror αποτελούν παράδοση της σειράς. Κυκλοφορούν ετησίως μία μέρα πριν το Halloween, και αποτελούν πάντα μία ανθολογία μικρών τρομακτικών ιστοριών.

Όπως βλέπουμε στο κλιπάκι, τον ρόλο του Light ανέλαβε η Lisa, με τον Bart να παίρνει τη θέση του Ryuk ως το shinigami στο οποίο ανήκει το τετράδιο. Δίχως αμφιβολία, το επεισόδιο προβλέπεται ξεκαρδιστικό. Ειδικά για όσους δηλώνουν φαν και των δύο σειρών, θα αποτελέσει την έκπληξη που κανείς μας δεν περίμενε, αλλά όλοι χρειαζόμασταν!

About author
mm

Dimitris Tzepos

Φέρνουμε πιό κοντά την otaku κουλτούρα της Ελλάδας από το 2022! Μπείτε κι εσείς στην παρέα μας στο 🌸GREEK ANIME UNIVERSE🌸 (My Anilist)

Your email address will not be published. Required fields are marked *