Το My Adventures with Superman μόλις έκανε ντεμπούτο δύο επεισοδίων στο Adult Swim και το Max, προς μεγάλη χαρά των σκληροπυρηνικών οπαδών του Superman.

Η επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων εξιστορεί την ιστορία των πρώτων ημερών του Clark Kent ως ομώνυμου ήρωα, ενώ ξεκινά την καθημερινή του δουλειά στο Daily Planet μαζί με την Lois Lane και τον Jimmy Olsen. Η σειρά διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ με πρωταγωνιστές τον Jack Quaid και την Alice Lee.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε αν η σειρά κινουμένων σχεδίων έχει δεύτερη σεζόν, ο producer του My Adventures with Superman, Jake Wyatt, επιβεβαίωσε ότι θα έρθει, σημειώνοντας ότι το Adult Swim και το Max “παρήγγειλαν δύο”.

Όταν η σειρά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021, το στούντιο της έδωσε παραγγελία δύο σεζόν. Ωστόσο, λόγω της συγχώνευσης της Warner Bros. Discovery και των ανακατατάξεων στα DC Studios, υπήρχαν ερωτηματικά για το αν θα γινόταν ακόμα η 2η σεζόν. Αυτή η τελευταία ανακοίνωση από τον Wyatt επιβεβαιώνει ότι η δεύτερη σεζόν εξακολουθεί να υπάρχει.

Your email address will not be published. Required fields are marked *