Τον Φεβρουάριο, το Netflix ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις 2K και Take-Two Interactive για μια ταινία live-action βασισμένη στη σειρά BioShock. Το πρότζεκτ έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, καθώς έχει πλέον συγγραφέα και σκηνοθέτη. Ο Michael Green (Logan, Blade Runner 2049 και American Gods) έχει αναλάβει το σενάριο, ενώ ο Francis Lawrence θα βρίσκεται στη θέση του σκηνοθέτη.

Μαζί με το I Am Legend, ο Lawrence έχει σκηνοθετήσει τέσσερις από τις πέντε ταινίες Hunger Games, καθώς και μερικά επεισόδια της σειράς See της Apple TV+. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα του The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, οπότε μην περιμένετε σύντομα τρέιλερ για την ταινία BioShock.

Φαίνεται ότι η ταινία θα είναι στην πραγματικότητα μια προσαρμογή του πρώτου παιχνιδιού. Ο ιστότοπος Tudum του Netflix εξηγεί μερικά βασικά στοιχεία για το αρχικό BioShock και σημειώνει ότι η Lawrence πιθανότατα “θα φορέσει μια στολή Big Daddy και θα ετοιμαστεί να αψηφήσει τους πλημμυρισμένους διαδρόμους της Rapture αρκετά σύντομα”. Μένει να δούμε αν θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: Engadget

About author

Νikos Sotos

"Morning Mr Freeman, looks like your running late"

Your email address will not be published. Required fields are marked *