Οι Forgers μεταφέρουν τις περιπέτειές τους στη μεγάλη οθόνη στην επερχόμενη ταινία των Wit Studio και CloverWorks, Spy x Family: Code White.

Η ταινία Spy x Family είναι η πρώτη κινηματογραφική κυκλοφορία για το franchise από τη στιγμή που η διασκευή του σε anime έκανε πρεμιέρα το 2022.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Takashi Katagiri, ο οποίος στο παρελθόν ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε επιλεγμένα επεισόδια της σειράς και εργάστηκε στην ταινία “Bubble” του Netflix. Δίπλα του θα είναι ο Kazuaki Shimada, επικεφαλής σχεδιαστής χαρακτήρων του Spy x Family, και ο Ichiro Okouchi, σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς anime “Code Geass”, ο οποίος θα γράψει το σενάριο.

Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ταινία Spy x Family, “Code White”, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας και του τρέιλερ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας:

Η ταινία Spy x Family με τίτλο “Code White” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Ιαπωνίας στις 22 Δεκεμβρίου. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια δημοτικότητα του anime, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει διεθνής κυκλοφορία της ταινίας μέσα στο 2024.

Αφίσα της ταινίας:

Τρέιλερ:

 

About author
mm

Your email address will not be published. Required fields are marked *