Οι fans του Hollow Knight περιμένουν εδώ και πολύ καιρό ένα νέο παιχνίδι και η αναμονή θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη, καθώς το Hollow Knight: Silksong πιθανότατα δεν θα το δούμε να κυκλοφορεί μέχρι το 2024 το νωρίτερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι fans του αρχικού παιχνιδιού ξεμένουν από πράγματα που μπορούν να κάνουν, καθώς μια κοινότητα αφοσιωμένων modders προσθέτει επιπλέον περιεχόμενο εδώ και καιρό και το τελευταίο τους project θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ως επίσημο expansion.

Την 1η Ιουλίου, μια τεράστια ομάδα modders κυκλοφόρησε το project Pale Court, ένα αρκετά δυνατό expansion που προσθέτει τόνους νέου περιεχομένου στο βασικό παιχνίδι, μαζί με ένα boss rush που σας βάζει να αντιμετωπίσετε τους “μεγαλύτερους πρωταθλητές του Hallownest” σε μια προσπάθεια να “πάρετε τη θέση που σας αξίζει ανάμεσά τους”. Αυτά τα boss είναι εντελώς καινούργια και φτιάχτηκαν από το μηδέν από αυτούς τους modders, αλλά έχει γίνει εντυπωσιακή δουλειά για να φαίνονται original.

Επιπλέον, το Pale Court προσθέτει επίσης ένα σωρό νέα charms που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και στο main game, αν και ίσως να θέλετε να τα αποφύγετε αν δεν θέλετε να διαταράξετε το balance. Υπάρχει επίσης ολοκαίνουργια μουσική, ατμόσφαιρα, φωνητικές γραμμές, διάλογοι και σχεδόν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν το mod αυτό μια από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες των fans από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Τουλάχιστον, θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο το κοινό, ενώ συνεχίζεται η μακρά και επίπονη αναμονή για την επίσημη κυκλοφορία του Silksong.

Αν θέλετε να κατεβάσετε την ενημέρωση Pale Court και να την παίξετε μόνοι σας, να ξέρετε ότι θα πρέπει να περάσετε από μερικά βήματα για να την εγκαταστήσετε σωστά. Πρώτον, πρέπει να εγκαταστήσετε το ίδιο το mod, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Θα χρειαστείτε επίσης το Scarab mod manager για να εγκαταστήσετε το update, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Μόλις εγκαταστήσετε και τα δύο σωστά, μπορείτε να απολαύσετε το νέο mod του Hollow Knight.

Έρχεται επίσης την κατάλληλη στιγμή, καθώς οι fans του Hollow Knight αρχίζουν να χάνουν λίγο την υπομονή τους και καταφεύγουν σε δραστικά μέτρα για να προσπαθήσουν να μειώσουν τις επιθυμίες τους για το Silksong. Για παράδειγμα, ένας fan πρόσφατα ξεκίνησε να φτιάχνει τη δική του έκδοση του Silksong, μοιραζόμενος την αρκετά εντυπωσιακή δημιουργία του που χρειάστηκε μόλις λίγες μέρες για να προγραμματιστεί. Όπως φαίνεται, η αναμονή είναι μεγάλη και οι fans είναι πεινασμένοι για νέο content. Ελπίζουμε το νέο Pale Court να ανταποκριθεί σε αυτό, έστω και προσωρινά.

About author
mm

Konstantinos Tiggos

"Yeah Mr. White! Yeah science!"

Your email address will not be published. Required fields are marked *